Wednesday, September 30, 2009

1Malaysia : Pendapat kite??

pencapaian di utamakan, rakyat di dahulukan.. mane agame??
aku terfikir bnde skjp bnde nie.. ak bkn r ustaz y ilmu tnggi tp juz pemikir bese y membuat kesilapan..
balik raye hr tu, hmpir sume bnde nk SATU.. Kansai paint: 1 jenama, 1 warna.. Majlis pengguna : 1pelanggan 1 suara
ade iklan kt tv : 1 meja, 1 selera..

juz part of the SATU's family y ak igt..sejauh mane berkesan nye bnde SATU org dok heboh nie..
1 OPS SIKAP tp accident beribu riban jgk.. 1 pilihan raya (referring kat Batang Pinang) tp berbalah hari2..np x SATU HARI JE??
n satu lg y wat aku terfikir tgk ms raya hr tu..kompom sume perasan y stock cerita hantu bersepah.. 1 Raya tp cite hantu smpi berbelas..
mgkn ak xnmpk lagi kaitan raya dgn cite hantu nie..(is there is??)

bnde ni YAB PM kita dh dok hebah lame dh tp so far ak xnampak lagi kesan die.. 1 Matlamat tp mat rempit bersepah, judi dan arak sane sini smpi, hukum hakam dh pusing smpi skrg pn x di sebat2 (pd spe y phm r..he3)..

ni terbaru brite kate ade gempar bumi kt KL.. Malaysia dpt amaran Tsunami..
mnx2 la Allahu Rabbi y maha pemurah jgn jadikan 1Malaysia 1Bencana utk tagline hari2 mendatang..amin

mungkin lebih dari SATU orang y xpaham dgn post ni..jgn segan bertanya naa..

psstt..1 Assignment, 1 test,1 projek, 1 otak , 1 badan, 1 katil...ZzZzZzZzZz

5 comments:

BIB'AH+_+ said...

1 malaysia..
1amerika syarikat..
1 uganda..
1 korea..
1 jepun..
1 united kingdom..

hahahahahahaahahahahahahahahaha..
1 PENAMPO!!! adoi.. +_+

RuGGers |8| said...

ahaha..tau xpe..

amirulhazwan said...

1 Tuhan

BIB'AH+_+ said...

psst.. LABU ngan JENAB kirim salam..+_+

ahmaDzulhadi said...

1rasuah. eh ade banyak kan...hehe

Post a Comment

suara dan kata2