Thursday, April 15, 2010

Rhythm In Bronze

**dd and shakey..nyenyak diorg tdo~~


**Bnde pertame wat..trun bas je, gambar dulu~~

Mesti korg tertanya2 ape bnde tu kan?
ha.. ni link facebook diorg..
ni plk laman blog diorg.. Klik
diorg ni br boleh aku call dewa n dewi gamelan..
mmg world class performer..
di tambah plk dgn 3 org Malaysia Philharmonik Orchestra pny mmber..
mmg superb!!
indeed its unforgettable night..

** Ni ceiling..lawa kan??

**Pandangan dari half circle DFP

y paling best, its my first time menjejakkan kaki kn Dewan Philharmonik PETRONAS..
SUMPAH LAWA!!
tapi nk masuk bnyk gile ragam...
NO SNICKERS!
NO JEANS!
NO CAP!
NO CAMERA!


**bersame senior2 gamelan..sebelum masuk DFP

adoi, seb bek la mmg tempat org kaye2 kan..
tapi aku manage r tngkp beberapa keping gmbr MPO tu..
iliegally..he3..
tpi by looking at the design, no wonder this hall cost PETRONAS million of dollar...!!


**Arrangement dalam hall...sumpah smart!!

**Gmbr di tangkap sebelum kne sound dgn org DFP..wakaka~

**again snapping..he3

In August, i will be performing there too with my gamelan family..hope so...
after looking at RiB pny performance, sumpah rase mcm knowledge aku dlm gamelan ni mmg sampah gile~
mase nk pg, cik Amad ckp gini "Skrg ni sy tgh usahakan utk dptkan korg sume tmpt utk perform kt festival gamelan antarabangsa, julai ni kt terengganu"
After performance "nk anta korg g tgk je blh kot..ha3..(gelak dgn sukenye)
Whatever it is, it is the biggest call for Sanggar Kirana..
we better be prepared!train harder!!
nnti korg g festival tu, korg akan tau kt mane level kite sbnrnye~~

**A Happy Family~~
from left: shakey,rudy,izul,tajol n didi.

**bersama cik amad..ayahanda kami..thankzalods for brought us there!!

No comments:

Post a Comment

suara dan kata2