Tuesday, December 8, 2009

ahli bertambah!!!

haih..telah ku tinggalkan rumah,korbankan cuti..kini kembali bertapa di UTP..ha3..
Neway,aku bagi pihak Haji Hamthan dan Keluarga mengucapkan Selamat Datang kepada ahli keluarga besar kami..generasi ke 2..y ke 17 n 18..he3..presenting....



Ni ahli y ke 17..baru 2 bln umonye..name??erk,xigt ah aku..ha3..lagipon die br lagi join group,so xkenal dgn rapat lagi r..ntah muke sape die ikut pn xtau ni..wakaka..

hari tu mase mak ngah aku kenduri,ak g la kat mak aku sbb mak aku ade dukung sorg baby comel..ak tny mak aku "anak sapo ni mak??elok bonar rupo eh".. Jap gi mak aku blh plk tempik aku kan "mangkok joluk!waghih kau ni pn xkonal dh??anak anjang kau ni".. ha3..

ni plk ahli ke 18..baru berumur 3hari termasuk hari nie (8/12)..name xd lagi..alang aku kate tnggu 7 hari umor br bg name..tapi mengikut umi die name die Hannan something r..aku pn xbrp nk igt..he3..

ceria bersama kakak Sarah dan abang fatah


sronok jadi baby ni...sume bnde ade org buatkan..kan baby kan??(baby Azam masuk list skali ke??wakaka!!)

Sekian adanya post kali ni..haih,sakit tekak y sgt kronik melanda diriku..till next post..huk huk huk..

9 comments:

azam.blindside said...

woi,men kasar nmpk..
hahahahahahaha!!!!!!!!!

RuGGers |8| said...

ahaha,,jgn r marah,x cute..

aina.mardyiah said...

anak sedare dh brtmbh ramai..tgh tunggu ank ko..
bile ni..cepat2...

RuGGers |8| said...

ahaha..tnggu la dlu aina..calon mak nye pn xd lagi..ke nk tolong carikan??berminat maybe??wakaka..

BIB'AH+_+ said...

buleh2..
nak tolong carikan gak!!!!

pinjam baby 2 seminggu bleh?????+_+

RuGGers |8| said...

ha3..tlg2 senior ape salahnye kan??

elya~nadia said...

heyt kamu.. da tuka da nme ko..

kalo x nk gtaw ak nme pe ko nk ak ltk..

km slm kat ahli kluarge ke 18 ko.. chiow~

RuGGers |8| said...

hey awak di sana!ape da awak cakap?sy kurang mengerti..ahaha

RuGGers |8| said...

haaa!sudah mengerti!!thankz tukar naaa...ahaha

Post a Comment

suara dan kata2