Wednesday, December 2, 2009

dunia nya..


"Saya doa tadi ramai-ramai minta Allah SWT perbetulkan pemikiran Perdana Menteri, biar dia beri (royalti)...kalau tak, kita doa supaya Allah musnahkan masa depan dia, parti dia, kumpulan dia, proksi dia semua akan musnah, tak mustahil benda ini akan berlaku," katanya.
** no offense tapi pade pendapat aku la..for a religion scholar to commit such things?totally unacceptable but well,its human to make mistake..but kate orang nk wat salah biar 'man2'..
of course ak xsebelah kan mane2 pihak sbb aku still rase politik Malaysia ni cm sampah.cume ak perlu tau bnde2 gini in case time ak still idop politik Malaysia bersih balik kan..through 1Malaysia hopefully..chiyok2 najib..!!he2..
lagi satu isu y wat aku nk tergelak, isu BTN..ape jadah nye la y diorg pk pn aku xtau..celah mane bnde tu halang perpaduan pn aku xtau..mmber2 aku balik dr situ steady je..xd pn racist..
hai la politik Malaysia ku..mane la arah kau..adess...ni latest men pijak2 gmbr muke geng sndri..dey,Israel pn xtembak geng sndri beb!!
psst..seb baek chin peng xbalik Malaysia..ahaha

7 comments:

aina.mardyiah said...

rudi...btl ke tok guru ckp cmni?..ko dgr sndiri dr mulut die ke?..ke dlm paper?..berita?..

RuGGers |8| said...

y kt atas ni xd..tapi y second die ckp jgn sebut name najib tu ak dgr sndri live kat buletin utama..nk jge hati najib katenye..

aina.mardyiah said...

owh...politik..kite pun x tahu sape btl spe slh kn..

BIB'AH+_+ said...

oppa.. somehow.. orang rase............... dieorang nie.. siyez xbersyukur.................... bkn nk cndmn mne2 pihak2.. tp, cube pk.. ape jadi kat kita kalau xde kerajaan??????

wanie said...

i'm shocked when hear that news...act, dgr cite ni pun ble blk rmh sbp kat u bz skit..paper pun x smpt nk bce....

hamba allah said...

bgi aku.... bnda ni x salah...tok guru ni mmg seorang guru....aku rasa dia thu apa dia buat.....bagi aku tu mmg hak rakyat kelantan....so kerajaan dah aniaya hak org kelantan dan doa org2 teraniaya slalu makbul....

RuGGers |8| said...

hamba Allah..yes betol tapi kite kne bersikap kritikal jgk dlm memandang sesuatu..he's not a prophet and its a must for him to commit mistake..klu nk ikut aniaya,nabi dlu dibaling taik kot..tapi lek je handle..klu nk ikut makbul doa nabi xd filter2 lagi..tapi nabi xpnh buat cam tok guru kite..reason??i'm sure u'll find one..

Post a Comment

suara dan kata2