Friday, December 18, 2009

ustaz tony saidi..tolong boleh???




Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang.
Tapi di depan orang yang kita suka, hati kita akan gembira.

Di depan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga.
Di depan orang yang kita suka, musim itu cuma berangin sahaja.

Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku.
Jikalau kita melihat mata orang yang kita suka, kita akan tersenyum.

Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk berkata-kata.
Di depan orang yang kita suka, lidah bebas berkata apa sahaja

**bnde ni aku amek dari post junior aku..somehow aku rase seronok nk respond sal post nie..then aku come out with pantun aku sndri...
depan org kite cinta,kentut pn bau wangi..
depan org kita suka,try r kentut klu berani..??
klu nk makan penampar free try r skali..

ha3,pantun 4 kerat dari rudy..

mohd tony saidi said...
ust suka pantun ko rudy.. hehe
to abg rody:
haha! like ur pantun!


To be sincere aku maybe r xlayak bercakap sal bab2 cinta ni since pengalaman xckup even ade la sket..
mklm r umor dh 20-an nie kan,ade je y bertanya sal jodoh nie..
salah satu cdngn mmber aku y aku still igt ayat nya

"ala di,apo susah??kok dh payah bona nk jumpo bini mnx kan oghang tuo kau caghik kan sorang..sapo pn baek la..pokok pangkal ea hati kau tu..ko tgk midi..dek jodohan omak ayah,4 anak eh dh..bak kato oghang y tuo ni mcm2 ghaso dh lopeh..biar smpi turn kito sok 'sosodap ghaso'..alang2 mencaghik bini di,biar smpi bahagio dunio akhirat..kok x hujung dapek pangka losap sok! "

**yeah!cinta dtg lagi..bile nk smpi turn??he3


ho2..aku kne tnggu ustaz aku langsung lu..dpt berkat doa die sket,baru la blh tukar status aku..x gitu ustaz??ahaha..

**psst..saje letak tajuk gitu..biar ustaz bace..n kpd adek2 ku syg y sedang asyik dilamun asmara ni,mgkn ustaz ade komen2 or wat post utk golongan2 nie??muohoho....test dlm fesbuk cakap jodoh aku org senegeri n sebaye..apekah ini petanda mungkin??salam syg dari rudy..n_n




**

8 comments:

mohd tony saidi said...

kurang asam ko rodi..
tak pasal2 nama aku terbabit kat sini..
ust dah tak lama lagi
insyaALLah taun depan..
boleh ar ko amik berkat tu dr sekarang.. haha
tak yah ar sebuk nak berasmara dana time blaja nie..
kalau nak berkawan pun ada batas2 pergaulan yg ditetapkan..
kalau dah jodoh tak kemana..
tp rody, tak yah ar tunggu lama2..
kalau dah sampai seru tu, hantar je rombongan meminang.. jgn tunggu lama2..

Norashikin Abdullah said...

C.I.N.T.A
haha
yeye x sbar nk tgk ustat tony kwen..ehh nnti abg nak kwen..ajak ekin..jgn lpa

RuGGers |8| said...

woh??alhamdulillah ust..akhirnya berakhirnya zaman bujang ust..he3..exact tarikh??xleh miss nie..nk tgk bakal2 nye..
seru??y nk di seru pn xd g ustaz..tnggu lah dlu..ho3..

ekin: korg satu batch akan dimaklumkan insyaAllah smpi time abg nnti..doa2kan la..

amirulhazwan said...

semmat ah ustz tony. haha

ko dengar tu rodi.. hantar je rombongan. kalu tak jadi, ko tuka je jadi rombongan sambil belajar.
haha

mohd tony saidi said...

Rody dan kawan2..
ust ada tulis sikit la pasal benda ni kat post terbaru ust..
dah permintaan korang, ust tulis la apa yg mampu.. hehe

ahmaDzulhadi said...

sejak bila jadi jambu ni rodie??

BIB'AH+_+ said...

tiru ustaz tony.. cinta sekarang cinta monyet!!, bazir duit!! buang mase!! abai pelajaran!! nak dating xtentu hala!! piling2 terlebih....+_+

RuGGers |8| said...

ha3..tai,jiwa aku ni xsape y tau tai...

Post a Comment

suara dan kata2