Wednesday, October 7, 2009

kisah rudy dan ayu


semalam before aku tido,ade satu no ni miss call no. maxis baru aku..then aku message r no tu..ni antara dialog aku dgn die..

Aku: Sape nie??
Brader: saye man,awak ni ayu kan??
Aku: eh,lu slh org ni bro..gua laki beb..ha3
Brader: K..Cheebai tol ek..cmne no lu leh ade kt TANDAS at melaka??name AYU..
Aku: ahaha..k2..chow!

2 benda aku fikir before tido semalam...
1st--> aku terfikir,perlu ke sampai nak ambik no kat tandas??gile desperate!!ahaha..
2nd--> MACAM MANE NO AKU LEH ADE KT DALAM TANDAS KT MELAKA!!!??TANDAS LAKI KOT!!!grr~~~

oh ye,ayu atau nama sebenarnye Roslan Kames (reka ni wei..xd kena mengena dengan sape2 k!) ade msg aku semalam..die mms gambar die..ade aku letak kat atas..

ayu: rudy,pesan kat abang man 'hem' dh bersara..nk taubat..takut mati masuk neraka..'hem' xnak..

man,ko dengar tak tu??baru je 2 minggu Ramadhan tinggal kan kite dah nak wat hal??elok anta letak zoo je kau nie..

demikian lah adanya kisah aku dan tandas di Melaka..


13 comments:

fatiehah said...

geli geleman aku tgk gmbr manusia tu..
ingtkan ko..hehe...
tp bukan upenya..
tgk kaler pon dh taw..
hahaha...
jgn marah rody...
hahaha.....

RuGGers |8| said...

amboi..gurau kasar nmpk nurul??

RuGGers |8| said...

amboi..gurau kasar nmpk nurul??

azam.blindside said...

hahaha
abes la ko pasni rodi..
menadah la ko...
hahahah

RuGGers |8| said...

ahaha..apo y nk di tadah bai??meh koba sikit..

BIB'AH+_+ said...

huh!!
that's SILLY BOY..
x M**u ke kacau o**a aku..
bagi sebijik kang taw r..................@_@
dah r busukkan name MELAKA......

RuGGers |8| said...

ahaha..
org melaka memang gitu ek??ops!

wanie said...

hehe..lawak jer..
sape la wat onar ltk no phone ko kat si2??
hehehe....

RuGGers |8| said...

tu r sal wani..dapat mmg silap besar org tu..grr~~

fadziyah zaira said...

salam, rodi...

apa yg jadi kat kau ni pernah jadi kat aku...

lepas spm. ada org call. die cakap number aku ada tulis kat public toilet.

makhluk mane ntah punye keje.. adoi2..

matpik said...

cibai..kalau betul kau di mms si mamat tu, aku cam penah tbaca blog die..nah link http://primajohnna.blogspot.com ..kau check kan pas2 komfemkan si mamat nih.. kalau betul aku nk gelak kaw2..

mmg bodoh bangsat..hahaha..kalau kau baca post2 dia cam crita dia ni cam player kaw2..tp aku rasa cam fantasi dia je lebeh..hahaha..

RuGGers |8| said...

zaira: kita serupa..hak3..tp ko kt india skrg..spe jaoh..tp xtau r plk klu ade jgk no ko kt tandas sane kan..ops!

mat pit: siot ah..ak bkn lelaki jambu kot!!grr~~

mirra said...

haha :P ada gay suka kau kot

Post a Comment

suara dan kata2